top of page
  • Raydekart Raydolap

İsteğinize Özel Raydolap Tasarımlarımız

Raydekart Raydolap firması olarak, dar alanlarda kapak açılma mesafesi ile kısıtlama yaşamayacağınız, kaliteli ham maddeden ürettiğimiz, şık raydolap tasarımlarımızı sizlerle buluşturuyoruz. Ürün yelpazemizde dekorasyonunuza uyumlu öğelerle yer verdiğimiz raydolaplarımıza ek olarak sizin tercihleriniz doğrultusunda yenilikçi modeller tasarlamak amacıyla da hizmet sunuyoruz.


İsteğinize Özel Raydolap Tasarımlarımız

Sizin zevkinize özel raydolap tasarımlarımızı hazırlarken sunduğumuz koşullar hakkında bilgileri şu şekilde sıralarız:

  • Kullanacağınız ray dolabın tercih ettiğiniz dış tasarım detaylarını, kaç kapağa sahip olacağını ve kapaklarda cam kullanımına ilişkin detayları sizden alıyoruz.

  • Kullanacağınız raydolap için ahşap, MDF, suntalam, parlak lake, ayna, renkli cam gibi gövde ve kapak tasarımında kullanılan hammaddelerden hangisini tercih ettiğinizi bizlere kolaylıkla aktarabilirsiniz.

  • Raydolap için tercih ettiğiniz iç tasarım detaylarını, çekmece ve raf sayılarını tercihinize göre belirlemenize imkan sunuyoruz.

  • Tercih ettiğiniz tasarım özellikleri ile son halini alan dolap tasarımınızın 3D(3 Boyutlu) canlı görselini sizler ile paylaşıyoruz.

  • Tüm bu bilgiler kapsamında kullanacağınız alana en uygun ölçülerde ve dekorasyon detaylarınıza en uyumlu şekilde, size özel, modern raydolaplar üretiyoruz.

Hizmetimiz kapsamında hem ürün yelpazemiz içerisinden hem de sizin tercihlerinize uygun aşamalarda ürettiğimiz ray dolaplarımız arasından, aklınızda yer alan ideal dolap modelini sahip olabilirsiniz.


Raydolap Hammaddeleri

Sizler için ürettiğimiz ve tasarım çeşitlerimiz arasına eklediğimiz raydolap modellerimizin hammadde seçenekleri:

  • Ahşap,

  • MDF, suntalam,

  • Lake, laminat,

  • Alüminyum, cam, ayna,

Bu hammadde seçeneklerimiz ile farklı raydolap tasarımları oluşturarak, sizler için kaliteli modeller sunuyoruz. Ahşap, MDF, suntalam gibi seçenekler ile gövde ve kapak tasarımlarını yaptığımız raydolap modellerimizin kapak bölümlerine renkli cam veya ayna uygulamaları gerçekleştirerek modern tasarımlar oluşturuyoruz. Diğer yandan, tüm kapaklarında ayna kullanımı yaptığımız raydolap tasarımlarımız ile iç mekanları daha geniş gösterecek, modern dolaplar meydana getiriyoruz.


Raydolap’ta Doğru Montaj

Bizler, ürün yelpazemizden seçeneğiniz tüm raydolap modellerinin montaj işlemlerini deneyimli yapımız ile sizlere sunuyoruz. Giyinme odası, genç odası, yatak odası alanlarınızda, ray dolap montajı gerçekleşecek olan alanların ölçülerine en uyumlu koşullarda raydolap montajını sizlere sunuyoruz. Uygun aletler ve deneyimli ekibimizle yaptığımız kurulum işlemlerimiz ile kısa sürede ve hasarsız hizmet veriyoruz.

534 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page