top of page
  • Raydekart Raydolap

Kadıköy Raydolap

kadıköy raydolap

Kadıköy raydolap firması olarak, giyinme, yatak, genç odası alanlarınıza en uyumlu detaylara sahip, kaliteli ray dolap modellerimizi sizlere sunarak, mobilya kullanımlarınızda yerden tasarruf sağlama ve konforlu kullanım koşullarından yararlanma avantajlarına sahip olmanız amacıyla hizmet veriyoruz.


Şık Ray Dolap Kapakları

Sizler için yelpazemizde yer verdiğimiz ve ray dolaplarımızın tasarımlarında yer alan şık ray dolap kapaklarımız:

  • MDF ray dolap kapakları: Odun liflerinin sıcaklık ile setleştirilmesi ve ardından güçlü reçine yapıştırıcılar ile harmanlanarak presleme işlemine tabi tutulması aşamaları ardından MDF elde edilmektedir. Dekor renk kağıtları ile kapladığımız ve ray sistem aparatlarını monte ederek, son haline ulaştırdığımız, su geçirmez, yanmaz kapaklarımız Ahşap Mdflam ray dolap kapaklarımızdır.

  • Lake ray dolap kapakları: Ham MDF üzerine polyester astar atma tekniği yardımıyla renklendirilme işlemine tabi olma avantajları sayesinde, % 100 boya ile kaynaşıp, en parlak ve etkili renkleri yansıtan kapaklarımızdır. Astar sayesinde kapak hammaddesinin dış ortam ile ilişkisi tamamen kesilen bu kapak modellerimiz ile nemden, sudan etkilenmeme avantajlarını sunuyoruz.

  • Ahşap raydolap kapakları: Kapaklarımız zamansız olarak adlandırdığımız ve her zaman dekorasyon trendlerine uyum sağlayan, uzun ömürlü kullanıma sahip, şık tasarımlardır.

  • Ayna kapaklar: İç mekanların daha geniş gözükmesini sağlayan ve giyinme işleminde kısa sürede hazırlanabilmenize imkan sağlayan ayna kapaklarımız ile modern tasarım detaylarını sunuyoruz.

Tüm bu farklı kapak tasarımlarına sahip olan raydolaplar iel sizlerle buluştururken, kaliteli kurulum hizmeti sunuyoruz.


Ray Dolapların Kullanım Alanları

Yelpazemizde yer alan ray dolap modellerimiz, yatak, genç, bebek, giyinme odası alanlarınızda, depolama amaçlı ve şık dekorasyon detayları oluşturmak için mutfak ve banyo alanlarınızda kullanabilirsiniz. Sizleri için sunduğumuz giyinme odası, yatak odası, genç odası, kadıköy ray dolap modellerimiz arasından aklınızda yer alan ideal dolap tasarımınıza ulaşıp, kaliteli kurulum hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Bizler farklı alanlarda kullanıma uyumlu ray dolap modellerimiz ile uzun ömürlü kullanım, nemden etkilenmeme, raylı sistem ile tek hamlede çarpma riski yaşamadan açma ve kapama, kolay temizlenme, sesiz çekmece çalışması gibi konforlu fonksiyonları sizlere sunuyoruz.


Ray Dolap İçin Kaliteli Kurulum

Bizler aklınızda yer alan ray dolap modelini seçeneklerimiz arasından tercih etmeniz halinde deneyimli ekibimiz ile hasarsız ve hızlı kurulumu sizlere sunmak için hizmet veriyoruz. Kurulum işlemlerini dilediğiniz alana en uygun ölçü detaylarında gerçekleştirirken, metrekare bakımından küçük odalarınızda köşe ray dolap kurulumları ile yaratıcı çözümler sunuyoruz.

14 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page