top of page
  • Raydekart Raydolap

Pendik Raydolap

pendik raydolap

Pendik raydolap firması olarak, ergonomik kullanım ve şık dış tasarım detaylarını birleştirdiğimiz ray dolap modellerimiz sizlerle buluşturmak ve deneyimli kurulum koşullarını sizlere sunmak amacıyla hizmet veriyoruz.


Ray Dolap Aksesuarları Nelerdir?

Ray dolap modellerimiz ile kullanıma uyumlu olan ve tercihinize bağlı dolaplarımızın iç tasarımlarına ekleme işlemlerini sunduğumuz aksesuar seçeneklerini şu şekilde sıralarız:

  • Asansör askılar: Her hangi bir ek aparat kullanmadan, boy uzunluğunuz aşan raflarda yer alan kıyafetlerinize kolaylıkla ulaşmanızı sağlayan aksesuarlardır. Asansör askıların kol bölümlerini tek hamlede çekerek kıyafetleriniz erişime uygun konuma getirebilirsiniz.

  • Işıklı askılar: Dolap içinde kıyafetlerinizi ayrıntılı şekilde görebilmenizi ve koyu renkli kıyafetlerinizi kolaylıkla bulabilmenizi sağlayan aksesuar çeşitlerimizdir. Işıklı askılar ile zamandan tasarruf sağlayarak kısa sürede güne hazırlanabilirsiniz.

  • Kemerlik, kravatlık ve pantolon askıları: Ray dolap tasarımlarının içerinse eklenen bu aksesuar tasarımları, pantolon kemer ve kravatlarınız üst üste asma probleminden kurtulmanıza ve kıyafetlerinizi kırışmadan muhafaza etmenize yardımcı olmaktadırlar.

Sizler için ürün yelpazemizde yer verdiğimiz ray dolap modellerimizin tümü bu aksesuar çeşitleri ile kullanıma uygunluk taşır. Aklınızda yer alan ve ergonomik kullanım koşullarını destekleyen aksesuarlar ile uyumlu kullanıma sahip ray dolap seçeneklerinizi hizmet detaylarımız kapsamında sunuyoruz.


Ray Dolap Modelleri Nelerdir?

Faklı kullanım alanlarına uyumlu ve her biri şık detaylara sahip olan pendik raydolap modellerimiz:

  • Yatak odası ray dolapları,

  • Genç ve bebek odasında kullanıma uygun tasarımlı ray dolaplar,

  • Mutfak ve banyoda dekoratif kullanım avantajı sunan ray dolaplar,

  • Salon alanları için uyumlu ray dolaplar,

Tüm bu seçeneklerimizi, tercih ettiğiniz dekorasyon temasına uyumlu öğeleri sunmak amacıyla, farklı renk ve tasarım detaylarında üretmekteyiz. Farklı oda alanlarında kullanıma uygun ray dolaplarımız arasından, ahşap, parlak lake, MDF, suntalam, ayna kapaklı ray dolap seçeneklerimiz arasında, ihtiyacınıza en uygun seçeneğe ulaşabilirsiniz.


Aynalı Ray Dolaplar

Aynalı ray dolap tasarımlarımız, modern dış görünümü ortaya koyan ve tercihinize bağlı olarak alüminyum çerçeve ve şerit geçişleri ile tasarlayarak iş yeri ve ofislerinizde de kullanıma uygunluk avantajı sunduğumuz modellerimizdir.

Aynalı raydolaplar ile giyinme, yatak, genç odası, salon, banyo alanlarınızı daha geniş ve ferah bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Ayna kapaklı ray dolaplarımız alanı olduğundan daha geniş gösterme avantajı sunarken, odalarda ek boy aynası kullanımına gerek duymanızın önüne geçerler. Aynalı ray dolap modellerimiz ile iki, üç, dört ve daha fazla sürmeli, ses çıkarmayan kapağa sahip tasarımlarımızı sizler için sunup, deneyimli çalışma sistemimizle kurulum ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla hizmet sunuyoruz.

48 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page