top of page
  • Raydekart Raydolap

Ray Dolap Kullanımı

Ray dolap Kullanım Amacı

Raydolap sürgülü dolap sistemlerine genel anlamda verilen isimdir. İki veya daha fazla kapılı bu dolap sistemlerinin ana amacı, kapıyı sağa veya sola doğru çekmek ve kabinin bir ray üzerinden açılıp kapanmasını sağlamaktır. Raydolap modelleri genellikle çok çeşitli olmasına rağmen, genellikle bu mantığı takip ederler. Bu tür gardırop sistemlerinin temel amaçlarından biri, ayak izini önlemek ve hareket etmek ve kullanılan alana eşya yerleştirmek konusunda sorun yaşamamaktır.

Raydolap Kullanımı

Ray dolap hem çok kolay hem de çok güvenli sistemlerdir. Kullanılan birçok ahşap malzeme, sunta veya MDF gibi malzemeler vardır. Ray dolap hemen hemen her yerde kullanılabilen bir dolap türüdür. Ofislerde veya iş yerlerinde, özellikle evlerde kullanılabilir. Evlerde yatak odası, giyinme odası, mutfak ve banyo, oturma odası veya genç odasında da kullanılabilir. Ofislerde çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Raylı kabin modelleri genellikle iki tiptir.

Alıcılar için raylı kabin sayesinde nakliye ve montaj hizmetleri de verilmektedir. Bu kurulumdan sonra istendiği gibi kullanılan hazır raylı dolapları elbette her ev için aynı şekilde yapmak zordur. İkincisi, müşterilerin talepleri doğrultusunda özel olarak tasarlanmış ray dolapları üretilebilir.

Bu tür özel tasarımlar, özellikle raylı dolap fiyatları açısından hazır modellerden biraz daha yüksek olmasına rağmen oldukça uygundur. Hem istenen biçimde hem de kullanım amaçlarına uygun olarak konforlu bir ray kapaklı dolaba sahip müşteriler, istedikleri yere göre evlerinde kullanmaya başlayabilirler.

Raydolap Fiyatları

Uygun fiyatları ve farklı tasarım stilleri ile raylı dolap genellikle müşteriler için en önemli mobilyalardan biridir. Bunun ana nedeni kıyafet yerleştirme gereksinimidir ve birçok farklı öğe raylı dolaplara yerleştirilebilir. Öte yandan, alanı ve rahat kullanımı nedeniyle tercih edilir. Tasarımdan uygulamaya geçişte her türlü istek ve istek dinlenir ve raylı dolap fiyatları buna göre verilir.

Ray Dolap İsmini Nereden Aldı?

Gardırobun adı aslında kapılarının özelliklerinden alınan bir dolap türüdür. Genellikle yatak odalarında tercih edilen bu dolabın en önemli özelliği, odadaki kapıların açılma mesafesinden kaynaklanan zemin kaplama alanını azaltmasıdır. Kapılar ray sistemi ile yanlara açılabildiğinden, kulüp ile açılış mesafesini doğrudan yarıya indirir, böylece daha az yer kaplar ve ergonomik bir tasarımla yatak odanıza zarafet getirir. Elbette normal kapı dolaplarından daha avantajlıdır.

188 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page