top of page
  • Raydekart Raydolap

Ray Dolap Modelleri


Ray Dolap Modelleri

Son yıllarda özellikle yatak odalarında kullanılmaya başlanan raydolap sistemleri, aslında ismini dolap kapaklarının özelliklerinden almaktadır. Ray dolapların yapımında dolap kapaklarına ray sistemi uygulaması yapılmaktadır. Ray dolap sistemleri kullanımının son yıllarda çok hızla artmasının sebebi ise yatak odalarında dolap kapaklarının açılmasından kaynaklı yer sıkıntısını ortadan kaldırmaktır. Raydolap sistemi açılıp kapanabilen dolap kapaklarına göre çok daha avantajlı, ergonomik ve çok daha az yer kaplamasından dolayı çiftlerin tercih sebebi olmuştur.

Açılıp kapanabilen dolap kapakları alan darlığı yarattığından dolayı özellikle son yıllarda yapılan evlerde kullanım alanı bulmakta zorlanılır, küçük odalar için avantajlı kullanım sağlayan ray sistemli dolaplar son dönemin en çok tercih edilen dolap sistemlerindendir.

Ray Dolap sistemleri yerden tasarruf etmek ve yatak odalarının daha şık bir görüntüye sahip olmasını isteyenlerin ilk tercihlerindendir.

Ray Dolapların Avantajları

Ray dolap sisteminin en büyük avantajı dar alanda kolay kullanım sağlamasıdır. Böylece özellikle yatak odalarının dar olmasından şikayetçi olan kişiler ray dolapların kolay kullanımından yararlanabilir. Alandan tasarruf sağlayan ray dolaplar sistemi ve ergonomik tasarımları ile da ön plana çıkmaktadır. Birçok mobilya markası yeni ürettiği yatak odası takımlarında artık raydolap sistemi kullanmaktadır.

İstenilen Ölçülerde Yapılabilir

Gerek mobilya firmalarından alınsın gerekse özel ölçülerde yaptırılsın ray dolaplar kullanım açısından çok avantaj sağlar. Raydolap sistemlerinin istenilen ölçülerde yaptırmak ise elbette daha rahat bir kullanım sağlayacaktır. Özellikle yatak odaları ve giyinme odaları için kullanılan ray dolap sistemleri alana göre yapıldığında ve iç dizaynı kendi isteğinize göre tasarladığınızda çok daha kullanışlı bir hal almaktadır. İster fabrikasyon ister özel ölçü ile yaptırılmış olsun ray dolap sistemi diğer dolapları oranla çok daha avantajlıdır.

​​​

Farklı Kullanım Alanları

Ray Dolap sistemlerinin kullanımı yalnızca yatak odalarında sınırlı değildir. Son dönemlerde hayatımıza giren raydolap sistemleri yatak odalarından sonra özellikle mutfak ve kiler gibi alanlarda da artık kullanılmaya başlanmıştır. Mutfakta ve kilerde ürün saklama amacıyla kullanılan kapaklı dolapları göre çok daha şık duran ray dolap sistemleri yerden tasarruf amacıyla da kişilerin sebep olmuştur.

917 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page