top of page
  • Raydekart Raydolap

Raydolap İç Tasarımı

Raydolap İç Tasarımı

İç tasarım hizmeti ile daha kaliteli hizmet veriyoruz. Ürünün iç tasarımında kullanılan parçalar iç tasarımın temelini oluşturur. Mücevherinizi koyabileceğiniz çok bölmeli bir mücevher, isteğinize göre ürettiğimiz dolaplara yerleştirilir. Raf yüksekliği ve üst bölmeler gibi önemli hesaplamalar kullanılabilirlik sağlayacaktır.

Raydolap gardırop sistemleri, eski gardırobunuzun karmaşıklığından ve kötümser görünümünden kurtulmanız, evinizi sipariş etmeniz ve genişletmeniz için gerçekten önemli ve pratik bir çözümdür. Artan nüfusumuzda mobilya ihtiyacı artıyor ve yerler daralıyor. Çünkü çok nüfuslu ailelerde dar odalar kaçınılmazdır. Oda sızdırmazlığına en iyi çözüm ray dolap ile gerçekleşir. Gardırobunuzu, kıyafetlerinizi, kravatınızı, çantanızı ve hatta küçük ev eşyalarınızı koyabileceğiniz bir depolama birimi olarak düşünebilirsiniz.

Güvenilir Dizayn

Günümüzde mimari geniş bir alanı temsil etmektedir. İç tasarım adı altında, ev dekorasyonu için çizimler üreten bir iş bölümü oluşturuldu. Firmamız bir iç tasarım departmanı oluşturmuştur. İç tasarım mezunları burada çalışmaktadır. Dışarıdan bir şirket ya da kişiden iç tasarım hizmeti almıyoruz. Kendi iç mimarlarımızla çalışmaya gayret ediyoruz.

En İyi Tasarım

Tasarım sanatını yapan kişiye mimar denir. Bir mimar, mobilyaların boyutlarına göre milimetre çizimleri yapma yeteneğine sahiptir. Bununla birlikte mimarlarımız, Türkiye'nin beceri ve bilgilerini dikkate alarak şirketin iş süreçlerini araştırmaya başladı. Tasarımlar müşterilerimizin göz zevkine hitap ediyor. Ray dolap zarifliği ve sadeliği bir gardıropta birleştiren tasarım otoritesi, bizimle çalışan tüm mimarlarımızda mevcuttur.

En İyi Dekorasyon

Mimari ve dekorasyona dayalı gelişimimize devam ediyoruz. Bunun yanı sıra sektörde rastgele tasarım yapan firmaların sıklığı nedeniyle, raydolap kullanılabilirliği azalmakta ve bir süre sonra evde yer kaplayan bir yer haline gelmektedir. Bu tür tasarım dışı ürünlerden kaçınılmalı ve mobilya seçerken tasarım ve iç tasarım hizmetleri dikkate alınmalıdır.

Bazı mobilya şirketleri dış kaynaklı destek ve hizmetlerin tasarlanmasına ve alınmasına önem vermektedir. Bir çözüm gibi görünse de, bu aslında geçici ve aceleci sonuçlar üretir. Şirket kesinlikle iç tasarım ve tasarım hizmetini içermelidir. Tam burada, sürgülü ray sistemi çözümü sizi hızla ayağınıza getiriyor. Montaj ve tasarım konusundaki mükemmelliğimiz bizi seçerken en büyük etken olduğu bilinmektedir.

105 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page